ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Devlet Malzeme Ofisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Öğrencilerimize İl Sağlık Müdürlüğünden gelen personel tarafından ilk yardım semineri verilmiştir.

May

Öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları vatan yapan, Çanakkale'yi geçilmez kılan şanlı ordumuzun Aziz kahramanlarını rahmet ve minnetle yad ediyoruz. 18 Mart sadece bir zafer değil; milli bir uyanışın da sembolüdür. Çanakkale ruhu, her zaman Milletimizin kalbinde yaşayacaktır. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart 1921, İstiklal Marşı'nın kabulü ve millî marşımız olarak belirlendiği tarihtir. İstiklâl Marşı'nın şiiri, Mehmet Âkif Ersoy tarafından yazılmıştır. Kurtuluş Savaşı'nın büyük bir mücadeleye dönüştüğü yıllarda yazılan bu şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Okulumuz öğrencilerinin İstiklal Marşımızın TBMM'de kabulünün 103. yıldönümü dolayısıyla hazırlamış oldukları programla İstiklal Şairimiz MEHMET AKİF ERSOY'U ve ebediyete intikal etmiş  tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle ve şükranla andık ruhları şad olsun.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerine, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim İSG sorumlusu Turgay Yılmaz tarafından Risk Değerlendirme ve Farkındalık Eğitimi verildi.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle, dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunan ülkemizde vatandaşlarımızın depreme karşı hazırlıklı olmasının sağlanması,  depremden korunma yollarının anlatılması ve toplumda afete hazırlık bilincinin yaygınlaştırılması için okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine, ilk yardım farkındalık eğitimi verildi.

Şbt

Eskişehir trafik denetleme şube müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine "Güvenli Trafik" konulu seminer verilmiştir.

Şbt

6 Şubat depreminde hayatını kaybedenleri 1 dakikalık saygı duruşu ile andık.

Ara

Okulumuzda Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) kapsamında Gençlik ve Güvenli Gelecek adı altında Okul Konferansı düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuz öğrencilerine KOSGEB Girişimcilik semineri verildi. Öğrencilerimiz hayata hazırlanırken devlet desteklerini de öğrenerek yollarına devam etmelerini sağlamak için girişimcilikle ilgili bilgiler verildi. DMO MTAL ailesi olarak katkılarından dolayı Tarık YILMAZ'a teşekkür ediyoruz.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ve hürmetle andık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Okulumuz konferans salonunda, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu kutlama programını gerçekleştirdik. Tiyatro, oratoryo ve diğer sunumlarla cumhuriyet ruhunu bir kez daha yaşamış olduk. Okulumuzda düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize, okul müdürümüz Kadir YALÇIN hediyelerini verdi. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzda "Teknolojiyi Abartma, Geleceğini Karartma" ÇOGEP Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı

Eyl

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Eskişehir Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Eskişehir Endüstri Fuarını ziyaret ettiler. 27-30 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen fuarda çok sayıda firma yer aldı. Öğrencilerimiz firamaların stantlarını gezerek, gelişen teknolojiler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi edindiler.