ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Devlet Malzeme Ofisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuzda "Teknolojiyi Abartma, Geleceğini Karartma" ÇOGEP Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı

Eyl

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Eskişehir Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Eskişehir Endüstri Fuarını ziyaret ettiler. 27-30 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen fuarda çok sayıda firma yer aldı. Öğrencilerimiz firamaların stantlarını gezerek, gelişen teknolojiler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi edindiler.

Eyl

Beden eğitimi öğretmenimiz ve öğrencilerimiz 2 Eylül Eskişehir'in kurtuluşu programına katıltı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Başarılı ve güzel bir yıl olması dileğiyle...

Eyl

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen vilayet meydanındaki çelenk sunma törenine beden eğitimi öğretmenimiz Cengiz Ayhan OKYAY ve 12. sınıf öğrencilerimiz katılmıştır.

May

Mesleki ve teknik eğitimden sorumlu şube müdürleri ve mesleki ve teknik anadolu lisesi müdürlerinin katılımıyla 10.05.2023 tarihinde, okulumuz konferans salonunda, il sınav komisyonu toplantısı ile işletmelerde mesleki eğitimi ve öğrenci stajları konulu değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

May

Okulumuz meslek öğretmenleri, Mesleki Eğitimin Tanıtılması ve Yaygınlaştırılması Projesi Kapsamında (METYAP) okulumuz çevresinde bulunan ortaokulları ziyaret ederek 8. sınıf öğrencilerine, mesleki eğitimi ve okulumuzu tanıttılar.Proje kapsamında, Arif Nihat Asya Ortaokulu, Cemalettin Sarar Ortaokulu, Mimar Sinan Ortaokulu, Muttalip Atatürk Ortaokulu, Şehit Halil Durmaz Ortaokulu, Şehit Mutlu Yıldırım Ortaokulu, Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz Ortaokulu ve Hacı Hilmi Okur İmam Hatip Ortaokuluna ziyaretlerde bulunuldu.

May

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri 13-14 Mayıs 2023 tarihlerinde Eskişehir Valilik Binası önünde düzenlenen Devlet Teşvikleri Tannıtım Günleri Fuarına katılmışlardır.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  öğrencilerimizin hazırladığı tören ile kutlandı.